The Fooo prisas av Spotify: "Känns stort"

The Fooo prisas av Spotify och avslöjar att de släpper sitt debutalbum i april. Foto: Anna Bergkvist

The Fooo.

Så heter mottagarna av priset "Årets innovatör" på Grammisgalan.

- Vi gör det här tillsammans med fansen och vi älskar att göra dem glada, berättar The Fooo och avslöjar att de släpper sitt debutalbum i april.

 

På årets Grammisgala får The Fooo ta emot priset "Årets innovatör", som Spotify delar ut tillsammans med IFPI Sverige. I motiveringen går det bland annat att läsa:

"Köpcentrum, gator och torg blir till scener där ingen åldersgräns eller biljettsumma begränsar publiken. The Fooo är inte upphöjda idoler som är omöjliga att nå, de gör fansen delaktiga i deras karriär."

The Fooo var nominerade tillsammans med Britta Persson,Daniel Adams-RayAvicii ochVeronica Maggio.

- Eftersom många av dem har hållit på länge och är personer vi ser upp till känns det oerhört stort att få vara i samma kategori och dessutom vinna, berättar The Fooo.

- Vi gillar att jobba hårt, att gå vår egen väg och att växa tillsammans med våra fans som är en så stor del av oss.

Släpper album i april

Sofie Grant, presschef på Spotify, i ett pressmeddelande:

"De har verkligen blivit ett fenomen över en natt, ett fenomen som ingen kunnat undgå. Med en stark relation till sina fans och flitigt användande av sociala medier har killarna i The Fooo skapat en plattform där fansen fått ett unikt inflyttande i gruppens karriär".

The Fooo - Felix Sandman,Oscar EnestadOscar "OG" Molander och Omar Rudberg -förbereder sig nu inför ett antal spelningar senare i år. Dessutom kommer de att släppa sitt debutalbum den 2 april.

- Det ser vi sjukt mycket fram emot. Vi älskar verkligen de nya låtarna. Det kommer dyka upp massor av just nu hemliga nyheter under året.

KOMMENTERA


Kommentarer




Ditt namn;

Din mail;

Din blogg;

Din kommentar;

Trackback